Behandling af personoplysninger

Brug af oplysninger, databeskyttelse og internet fortrolighed

Behandling af personoplysninger hos GlaxoSmithKline (GSK) foretages med henvisning til generalbestemmelsen i Persondatalovens § 6 stk. 1 nr. 7. GSK indsamler kun personlige oplysninger så som navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse, hvis du frivilligt giver sådanne oplysninger til os på denne hjemmeside. Vi kan fra tid til anden konsultere dine personlige oplysninger for at danne os et indtryk af dine behov, og hvordan vores produkter og tjenesteydelser kan forbedres. Vi kan også benytte oplysningerne til at kontakte dig.

Du kan få nærmere information om de oplysninger, som GSK har registreret om dig ved at rette henvendelse til GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S. Du kan i den forbindelse uden betaling få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger om dig eller bede om, at GSK ophører med behandlingen af oplysninger om dig.

Deling af personlige identificerbare oplysninger

De personlige oplysninger, som du afgiver på denne hjemmeside, vil ikke blive solgt eller på anden måde overdraget til tredjeparter, medmindre andet blev angivet, da du afgav dine oplysninger.

Vi kan videregive dine personlige identificerbare oplysninger til andre virksomheder indenfor GSK koncernen og til vores udvalgte leverandører, som beskrevet ovenfor. Vi kan også videregive dine oplysninger i følgende situationer:

  • Hvis vi har grund til at tro, at videregivning af oplysningerne er nødvendig for at identificere, kontakte eller foretage retlig handling mod nogen, der måtte volde dig skade eller på anden måde beskadiger eller forstyrrer GSKs rettigheder, ejendom eller aktiviteter, andre brugere på hjemmesiden eller andre, der kunne tage skade af sådanne aktiviteter; eller
  • Hvis vi finder at loven kræver det eller som svar på krav fra de retshåndhævende myndigheder i forbindelse med efterforskning af kriminalsager, eller civile eller administrative myndigheder i forbindelse med en verserende civilsag eller administrativ efterforskning.

Ikke-personlige identificerbare oplysninger

Denne GSK hjemmeside anvender også ikke-personlige oplysninger i samlet form til at få et overblik over det samlede antal brugere af vores hjemmeside, antallet af brugere på hver enkelt side på vores hjemmeside samt domænenavnene på vore brugeres internetleverandører. Vi bruger denne information i samlet form til at forstå, hvordan vores brugere benytter hjemmesiden, så vi kan forbedre den og de ydelser vi tilbyder. Personlige oplysninger er ikke tilgængelige i forbindelse hermed.

Links til andre hjemmesider

På dette website kan du finde links til realterede hjemmesider på Internettet. Disse links er en service for personer, der er interesserede i yderligere informationer. Disse hjemmesider tilhører ikke GSK. Indhold og materiale på tredjeparters hjemmesider er ikke udarbejdet eller godkendt af GSK og angiver muligvis en brug af GSK produkter, der ikke er anbefalet af GSK De fortrolighedsprocedurer, der er anført her, gælder ikke for disse hjemmesider. Vi foreslår, at du kontakter de pågældende hjemmesider direkte vedrørende indsamling af oplysninger og fortrolighedspolitik.

Bindinger

Ved at indsende personlige og/eller sundhedsrelaterede oplysning accepterer du disse retningslinier for behandling af personlige oplysninger og accepterer, at GSK efter eget skøn kan videregive oplysninger om dig i det omfang, der er fastsat i disse retningslinier.

Ændringer

Disse retningslinier for behandling af personoplysninger kan til enhver tid ændres, og det tilrådes derfor brugeren at kontrollere dem jævnligt.

Sidst opdateret 1. november 2017_DK/GSKI/0016/12(2)